خیابان شریعتی، بالاتر از مترو صدر، روبه‌روی سفارت واتیکان، پلاک ۱۷۳۰، ساختمان رسا، واحد ۱۷

۲۲۶۰۱۶۲۵ - ۲۶۶۰۴۶۷۳​​​​​

هفت درمان غیرجراحی برای کمردرد مزمن

هفت درمان غیرجراحی برای کمردرد مزمن
دلایل شایع کمر درد مزمن: آرتروز ستون فقرات ( نازک شدن تدریجی غضروف داخل ستون فقرات) تنگی نخاع ( باریک شدن کانال نخاع) که ممکن است منجر به درد عصب شود مشکلات دیسک مانند فتق دیسک سندرم درد میوفاشیال ( درد و حساسیت عضلانی غیرقابل توجیه) درمان های غیر جراحی برای کمر درد مزمن: 1. فیزیوتراپی 2. تقویت ذهن و مدیتیشن 3. رژیم غذایی 4. اصلاحات سبک زندگی 5. درمان‌های مبتنی بر تزریق 6. درمان های جایگزین 7. درمان‌های دارویی
ادامه مطلب

مشکلات شانه

مشکلات شانه
سندرمimpingement: سندرم impingement در اثر فشار یا مالش بیش از حد روتاتور کاف و کتف ایجاد می‌شود. درد مرتبط با این سندرم نتیجه یک بورس ملتهب روی روتاتور کاف و / یا التهاب تاندون‌های روتاتور کاف و یا رسوب کلسیم در تاندون‌ها به دلیل فرسودگی است. سندرم impingement می‌تواند به پارگی روتاتور کاف منجر شود.
ادامه مطلب

گردن درد

گردن درد
بسیاری از موارد مختلف می‌توانند باعث گردن درد شوند از جمله ضربه مستقیم یا غیرمستقیم، اختلالات مربوط به سن و بیماری التهابی. دلایل کلی گردن درد ممکن است شامل موارد زیر باشد: ضربه (آسیب به ماهیچه‌ها ، تاندون‌ها یا رباط‌ها) فتق دیسک در گردن آرتروز و آرتریت روماتوئید تخریب دیسک گردن ناهنجاری‌های بدو تولد در مهره‌ها و استخوان‌ها تومور فرد دچار گردن درد ممکن است هر یک یا ترکیبی از علائم زیر را احساس کند: درد موضعی درد تیرکشنده سفتی گرفتگی عضلات سوزش یا سوزن سوزن شدن بعضی اوقات علائم دیگری همراه با درد گردن مانند ضعف در بازو یا دست، یا سردرد بروز می‌کند. همچنین درد می‌تواند به کمر شما نیز منتقل شود.
ادامه مطلب

کیفوز

کیفوز
برای جلوگیری از بدتر شدن و اغلب حتی اصلاح کیفوز در کودکان در حال رشد فعال، از یک بریس میلواکی یا یک بریس فوق کلاویکولار استفاده میشود. بریس توسط متخصص ارتوپدی تجویز می‌شود و توسط متخصص ارتوپدی فنی ساخته می‌شود. در کودکان در حال رشد فعال و دارای انحنای کیفوز بیش از 65 درجه، بریس استفاده می‌شود. این بریس به طور معمول باید 23 ساعت در روز پوشیده شود تا زمانی که به سن بزرگسالی برسد.
ادامه مطلب

کمردرد مزمن

کمردرد مزمن
آیا کمردرد دارید؟ شما تنها کس نیستید که دچار کمر درد می شوید. هر کسی در هر زمان می تواند کمردرد را تجربه کند، حتی اگر آسیب قبلی نداشته باشد یا عوامل خطرزا را نداشته باشد. همیشه این خود کمردرد نیست که مهم است چراکه اغلب می‌تواند به تنهایی بهتر شود. اما در بعضی موارد درد در بدن راهی است که به شما می‌گوید چیزی در بدن درست کار نمی‌کند. در مورد کمردرد و علت ایجاد آن از متخصص ارتوپدی در کمردرد کمک بگیرید. ما در این‌جا به ذکر مهم‌ترین نکات بسنده می‌کنیم.
ادامه مطلب

کمر درد حاد

کمر درد حاد
کمردرد به عنوان حاد (یا کوتاه مدت) و مزمن طبقه‌بندی می‌شود. کمردرد حاد از چند روز تا چند هفته طول می‌کشد. بیشتر کمردردهای حاد به خودی خود برطرف می‌شوند. کمردرد مزمن بیش از 3 ماه طول می‌کشد و اغلب بدتر می‌شود. یافتن علت کمردرد مزمن دشوار است. درد ممکن است به یک یا هر دو باسن یا حتی دریک ناحیه ران تیر بکشد. درد گاهی پایین‌تر کشیده شده و حتی تا کف پای بیمار نیز احساس می‌شود. ممکن است شکایت اصلی بیمار از درد در ناحیه زانو، ران یا حتی مچ پا باشد و دردکمر را به عنوان شکایت اصلی ذکر نکند. به این‌گونه دردها، دردهای ارجاعی می‌گوییم. دردهایی که منشأ آن‌ها در نواحی دیگری از بدن است.
ادامه مطلب

شکستگی‌های استخوانی

شکستگی‌های استخوانی
شکستگی معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که نیروی بیش از حدی به استخوان وارد شود. استخوان‌ها وقتی پیچ می‌خورند ضعیف ترین حالت ممکن خود را دارند. شکستگی استخوان می‌تواند در اثر زمین خوردن، ضربه مستقیم یا ضربه به بدن ایجاد شود. استفاده بیش از حد یا حرکات تکراری می تواند عضلات را خسته کرده و فشار بیشتری به استخوان وارد کند. این باعث شکستگی استرسی می شود. این مورد بیشتر در ورزشکاران دیده می شود. شکستگی همچنین می‌تواند ناشی از بیماری‌هایی باشد که باعث ضعیف شدن استخوان می‌شوند مانند پوکی استخوان یا سرطان استخوانی.
ادامه مطلب

شکستگی مفصل ران

شکستگی مفصل ران
عوامل خطر شکستگی مفصل ران چیست؟ استخوان‌ها با افزایش سن نازک و ضعیف می‌شوند.  میزان شکستگی مفصل ران برای هر دهه بعد از 50 سالگی دو برابر می‌شود. هنگامی که استخوان خیلی زود از بین می‌رود یا به اندازه کافی سریع جایگزین نمی‌شود، پوکی استخوان می‌تواند ایجاد شود و خطر شکستگی مفصل ران را افزایش دهد. کاهش تولید استروژن، زنان یائسه را مستعد ابتلا به پوکی استخوان و شکستگی مفصل ران می‌کند. در حقیقت زنان 70 درصد از بیماران شکستگی مفصل ران را تشکیل می‌دهند.
ادامه مطلب

درد و مشکلات زانو

درد و مشکلات زانو
آرتروز: آرتروز زانو متداول ترین نوع آرتروز است. آرتروز یک فرایند مخرب است که در آن غضروف‌های مفصل به تدریج از بین می‌روند که اغلب افراد میانسال و مسن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. آرتروز ممکن است به دلیل استرس بیش از حد در مفصل مانند آسیب مکرر یا اضافه وزن باشد. آرتریت روماتوئید همچنین می‌تواند با ایجاد التهاب در مفصل و از بین بردن غضروف‌های زانو، روی زانوها تأثیر بگذارد .آرتریت روماتوئید افراد را در سنین پایین تری نسبت به آرتروز را تحت تأثیر قرار می دهد.
ادامه مطلب

درد کف دست و مچ دست

درد کف دست و مچ دست
بیماری‌های شایع زیادی در دست وجود دارد که می‌تواند در فعالیت‌های زندگی روزمره تداخل ایجاد کند، از جمله: آرتریت: التهاب مفصل است و می تواند در مناطق مختلفی از دست و مچ دست ایجاد شود. آرتریت دست می‌تواند بسیار دردناک باشد. استئوآرتروز: یکی از رایج ترین اشکال آرتروز در دست است و ممکن است در اثر استفاده طبیعی از دست ایجاد شود یا ممکن است پس از آسیب ایجاد شود. آرتروز معمولاً در یکی از این 3 مکان ایجاد می شود: پایه انگشت شست، در انتهای مفصل نزدیک به نوک انگشت یا در مفصل میانی انگشت.
ادامه مطلب